دنیای جدید کسبوکارها فضای جدید و جذابی را برای کسب درآمد اینترنتی به وجود آورده است. در این مقاله به بررسی 15 روش برای کسب درآمد آنلاین میپردازیم.
به لطف پیشرفت سریع تکنولوژی و گسترش بیسابقه اینترنت، میلیونها نفر در سرتاسر جهان به اینترنت وصل میشوند. همین الان که دارید این جملهها را میخوانید، بیش از 4.5 میلیارد کاربر به اینترنت دسترسی دارند. به همین خاطر، تعجبی ندارد که هر چیزی در این دنیا رنگ تازهای به خود بگیرد و شیوههای سنتی به نفع رقیبان دیجیتالشان عقبنشینی کنند.
کتابخوانها کتابهای کاغذی را کنار میگذارند و به سراغ کتابهای الکترونیکی و صوتی میروند. پژوهشگرها از کتابخانهها بیرون میآیند و جواب سوالاتشان را در مقالهها وکتابهای موجود در اینترنت جستوجو میکنند. دانشجوها به جای حضور در کلاس، در خانه مینشینند و لپتاپشان را روشن میکنند تا به درسهای استادشان گوش دهند.
به هر گوشه و کناری نگاه کنید رد پای تکنولوژی و اینترنت را میبینید. این مسئله در مورد کسب درآمد هم صدق میکند. بسیاری از شیوههای کار کردن و کسب درآمد همچنان مانند قدیم ادامه دارد، اما اکنون فرصتهای گوناگونی برای کسب درآمد اینترنتی نیز به وجود آمده است.
همه اینها مثل یک رؤیا میماند، اما رؤیایی کاملاً دستیافتنی. خبر خوب این است که اغلب شیوههای کسب درآمد اینترنتی آنقدرها هم پیچیده نیستند. مانند هر فعالیت تجاری دیگری، کسب درآمد اینترنتی نیز به زمان نیاز دارد تا به سطح مطلوبی برسد. مانند هر هدف و رویای دیگری، باید به اندازه کافی برای آن زمان و انرژی بگذارید و متعهدانه به مسیرتان ادامه دهید، حتی اگر در ابتدا نتوانید پیشرفت سریع و قابل توجهی داشته باشید.
به این نکته نیز توجه کنید که چون قرار است از طریق اینترنت کسب درآمد کنید و آزادی عمل داشته باشید، به این معنی نیست که کارتان، یک کار واقعی نیست. مانند هر کار دیگری، کارهای اینترنتی هم به جدیت، پشتکار و عملکرد حرفهای نیاز دارند.
15 روش برای کسب درآمد اینترنتی:
برای کسب درآمد اینترنتی، اغلب تنها اساسیترین چیزهایی که نیاز دارید یک دستگاه کامپیوتر یا لپتاپ و اینترنت پرسرعت است. در این مقاله، ایدههای مختلفی را برای کسب درآمد اینترنتی معرفی میکنیم تا بتوانید هرچه زودتر طعم شیرین این رؤیا را بچشید.
1. نمایش تبلیغات در وبسایت
احتمالاً برایتان زیاد پیش آمده است که به یک وبسایت، چه ایرانی و چه خارجی سر بزنید و در گوشه و کنار صفحه آن تبلیغات مختلفی ببینید. شاید هم بعضی از این تبلیغات را بارها دیده باشید و از نظرتان اعصاب خردکن باشند.
اما واقعیت این است که این تبلیغات یک منبع درآمد برای صاحبان وبسایتها هستند و گرچه ممکن است گاهی دیدنشان برای مخاطبان آزاردهنده باشد، اما به هر حال یک راه قانونی خوب برای کسب درآمد اینترنتی است.
از این روش در سرتاسر جهان استفاده میشود و گوگل ادسنس (Google AdSense) معروفترین سرویس بینالمللی است که وبسایتهای مختلف به سادگی در آن ثبت نام میکنند و با نمایش تبلیغات درآمد بهدست میآورند.
در ایران نیز سرویسهای بومی خوبی وجود دارند که میتوانند کسب درآمد از تبلیغات را برایتان ممکن کنند.
یکتانت و مدیااد دو سرویس برتر ایرانی هستند که خدماتی چون تبلیغات کلیکی و تبلیغات همسان ارائه میدهند. صاحبان کسب و کار میتوانند به کمک آنها تبلیغات خود را در اینترنت به نمایش بگذارند. از طرفی، صاحبان وبسایتها که دوست دارند از طریق نمایش تبلیغات کسب درآمد داشته باشند، میتوانند در این سرویسها ثبت نام کنند.
در تصویر زیر نمونهای از تبلیغات کلیکی سرویس مدیااد را در وبسایت ایرانی واژهیاب میبینید.
البته به غیر از این دو سرویسهای دیگری نظیر صباویژن، تبلیغ ایرانی، کلیک یاب و کاپریلا هم وجود دارند که میتوانید برای کسب درآمد اینترنتی رویشان حساب کنید.
مزیت کسب درآمد از نمایش تبلیغات در وبسایت این است که واقعاً کار راحتی است، زمان زیادی از شما نمیگیرد و تنها کافی است در پلتفرم مدنظرتان ثبت نام کنید.
بزرگترین دغدغه شما باید کار روی وبسایتتان باشد و با محتوای باکیفیت، سئو و شیوههای دیگر ترافیک وبسایتتان را افزایش دهید تا تبلیغاتی که در آن نمایش میدهید بازدیدکننده بیشتری پیدا کند (که البته خود این کار زحمت و زمان زیادی میبرد. بنابراین برای دستیابی به ترافیک بالا و کسب درآمد خوب از روش نمایش تبلیغات صبور باشید!)
2. همکاری در فروش
منطق کسب درآمد از طریق همکاری در فروش ساده است. کسب و کاری یک محصول یا خدمت برای عرضه دارد و شما هم مخاطبانی دارید که همیشه محتواهایتان را دنبال میکنند. شما محصول یا خدمت آن کسب و کار را تبلیغ میکنید و لینکی به صفحه خرید آن را در اختیار مخاطبانتان قرار میدهید.
هر بار که کاربری روی این لینک کلیک کند و مشتری آن کسب و کار شود، شما نیز درصدی از درآمد حاصله را بهدست میآورید. برای استفاده از این روش، باید یک وبسایت، وبلاگ، صفحه اینستاگرام یا تلگرام داشته یا در هر بستر اجتماعی دیگر عضو باشید و تعداد زیادی مخاطب داشته باشید.
معمولاً داشتن وبسایت یا صفحه اینستاگرام با دنبالکننده زیاد بهترین گزینهها هستند. سپس میتوانید به سراغ برندها و کسب و کارهایی بروید که در زمینه فعالیت شما کار میکنند و با آنها قرارداد همکاری در فروش ببندید. اگر در فضای آنلاین حضور موثری داشته باشید و شهرتی به هم بزنید، حتی ممکن است کسب و کارها برای همکاری به سراغتان بیایند.
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که بهتر است خارج از حوزه فعالیت خود به سراغ همکاری در فروش نروید. این نکته بهطور کلی درباره راهاندازی وبسایت یا صفحه اینستاگرام نیز صدق میکند. اگر میخواهید در اینترنت فعالیت موفق و موثری داشته باشید، ابتدا ببینید در چه زمینهای تخصص یا علاقه دارید و تمرکزتان را روی یک موضوع خاص بگذارید.
از این راه راحتتر میتوانید مخاطبان هدفتان را مشخص و جذب کنید. اگر یک روز مشاوره مالی بدهید و روز دیگر دستور آشپزی بنویسید، در نظر مخاطبان هویتی سردرگم و نامشخص پیدا میکنید و برندسازی برایتان سخت میشود.
درباره همکاری با فروش هم دقیقاً همینطور است. اگر بهطور تخصصی درباره تکنولوژی محتوا تولید کنید و ناگهان در آن میان محصولات آرایشی تبلیغ کنید، جلوه تمسخرآمیزی پیدا میکنید. اما اگر به عنوان مشاور زیبایی فعالیت کنید و سپس به مخاطبانتان محصولات زیبایی پیشنهاد دهید، کاملاً طبیعی و دلپسند به نظر میرسد و میتوانید کسب درآمد اینترنتی از طریق همکاری در فروش را تجربه کنید.
3. کسب درآمد اینترنتی با ارائه خدمات مشاوره
راه دیگر برای کسب درآمد آنلاین اینترنتی ارائه خدمات مشاوره است. اگر در زمینهای کاملاً تخصص دارید و دوست دارید از طریق دانش و تجربیاتتان به دیگران در زندگی یا شغلشان کمک کنید، ارائه خدمات مشاوره گزینه مطلوبی برایتان است.
اگر میخواهید فعالیت جدیتر و حرفهایتری در زمینه مشاوره تخصصی داشته باشید، میتوانید یک وبسایت اختصاصی برای خودتان راهاندازی کنید.
از مشاوره کسب و کار گرفته تا مشاوره ورزشی، خدمات مشاوره واقعاً میتوانند در هر زمینهای باشد و هیچ محدودیتی ندارد. به این فکر کنید که تا به حال به کمک و تجربه چه کسانی نیاز داشتهاید.
همچنین، ببینید خودتان چه دانش و تخصصی دارید که میتوانید در اختیار دیگران قرار دهید. شاید تا به حال کسب و کار خانگی موفق مختلفی به راه انداخته باشید و اکنون به عنوان یک فرد باتجربه در این زمینه، بتوانید به عنوان مشاور کسب و کار خانگی فعالیت اینترنتی جدیدی را شروع کنید.
4. آموزش آنلاین
یک راه دیگر برای کسب درآمد اینترنتی از طریق دانش و تخصص، آموزش آنلاین است. اگر در زمینهای دانشی دارید و میتوانید مانند یک معلم خوب مفاهیم را انتقال دهید، میتوانید به شیوههای گوناگون دانشتان را آموزش بدهید.
یکی از راههای آموزش آنلاین این است که ویدیوهای آموزشی را در خانه یا یک استودیو ضبط کنید و آنها را در قالب دورههای آموزشی به دانشجویانتان عرضه کنید. برای عرضه دورههای آموزشی خود هم میتوانید وبسایت خودتان را راهاندازی کنید و هم در پلتفرمهای آموزشی آنها را عرضه کنید.
راه دیگر آموزش آنلاین، برگزاری کلاس آنلاین است. بسیاری از افراد ترجیح میدهند با استاد خود بهطور مستقیم در ارتباط باشند و به جای دورههای آنلاین، در کلاسهای خصوصی آنلاین شرکت کنند.
5. تولید پادکست
تولید و پخش پادکست راه دیگری برای کسب درآمد اینترنتی است. برخی از افراد پادکست را به عنوان مکملی در کنار وبلاگ و صفحات اجتماعیشان به کار میبرند. اما اگر فقط به تولید پادکست علاقه دارید، به تنهایی نیز میتوانید آن را تبدیل به یک منبع درآمد اینترنتی کنید.
مانند هر نوع محتوای دیگری، باید بدانید که میخواهید در چه زمینهای پادکست تولید کنید و مخاطبان هدفتان را بشناسید. اگر پادکستی که تولید میکنید جذاب باشد، برای مخاطبان ارزشآفرینی کند و از راههای درست آن را به دیگران معرفی کنید، کمکم به تعداد شنوندگان همیشگیتان اضافه میشود.
پس از اینکه به اندازه کافی مخاطب پیدا کردید، میتوانید به فکر کسب درآمد از پادکست خود بیفتید. یکی از شیوههای رایج برای این کار پیدا کردن اسپانسر و پخش تبلیغات آن در پادکست است. شیوه دیگر کسب درآمد از پادکست این است که از شنوندگانتان بخواهید از شما حمایت مالی کنند.
همچنین، میتوانید به پادکستتان بخش ویژهای اضافه کنید و آن را تنها در دسترس حمایتکنندگان خود قرار دهید. patreon.com یک پلتفرم معروف آمریکایی است که در طریق آن هر کسی که بهگونهای در اینترنت ارزشآفرینی میکند، میتواند از مخاطبانش درخواست حمایت مالی کند.
در ایران نیز پلتفرم مشابهی به نام حامی باش وجود دارد که افراد خلاق و ارزشآفرین میتوانند در آن جذب حمایت مالی کنند. برای تولیدکنندگان پادکست نیز این پلتفرم میتواند موقعیتی برای کسب درآمد باشد؛ گرچه نمیتوانید انتظار داشته باشید که به اندازه جذب اسپانسر درآمد داشته باشید.
6. نویسندگی
کسب درآمد اینترنتی از راه نویسندگی به تجهیزات عجیبوغریبی نیاز ندارد. یک کامپیوتر یا لپتاپ (که به احتمال زیاد همین الان دارید از آن استفاده میکنید) و نرمافزار ورد اساسیترین چیزهایی هستند که برای این کار نیاز دارید. البته نباید علاقه و مهارت نویسندگی را هم فراموش کنید.
برای کسب درآمد اینترنتی از راه نویسندگی میتوانید از راههای مختلفی اقدام کنید. یکی از این راهها وبلاگنویسی است. شما میتوانید وبلاگ شخصی خودتان را راه بیندازید و با نوشتن در زمینه مورد علاقه یا تخصصی خود مخاطب بهدست بیاورید. سپس با جذب مخاطب زیاد میتوانید به طرق گوناگون که به برخی از آنها پیشتر اشاره شد، درآمدزایی کنید.
در واقع میتوان بهطور کلی جذب مخاطب و بازدیدکننده را یکی از مهرههای کلیدی کسب درآمد اینترنتی تلقی کرد. ابزار جذب مخاطب با توجه به اهداف، تواناییها و علاقهمندیهای شما میتواند متفاوت باشد.
ممکن است شما فقط به نوشتن علاقه داشته باشید، یا بخواهید یک تولیدکننده محتوای همهفنحریف باشید و هر نوع محتوایی از مقاله و پادکست تا ویدیو را تولید کنید. نکته مهم این است که خلاقیت داشته باشید و ارزشآفرینی کنید تا بتوانید مجموعه مخاطبان وفاداری پیدا کنید.
کافی است به این وبسایتها سر بزنید و ببینید که آیا در حال حاضر نویسنده استخدام میکنند یا خیر. علاوه بر این، در پلتفرمهای کاریابی آنلاین نیز میتوانید به دنبال شغل نویسندگی یا تولید محتوا باشید.
ممکن است شما دوست نداشته باشید که تنها به استخدام یک شرکت دربیایید و برای آنها محتوا تولید کنید. احتمالاً ترجیح میدهید هر زمان که دوست دارید روی یک یا چند پروژه کار کنید. نویسندگی فریلنسری پاسخ خواسته شماست.
شما میتوانید در پلتفرمهای فریلنسری گوناگون از جمله انجام میدهم و پونیشا ثبت نام کنید و به دنبال پروژههایی بگردید که به نویسنده احتیاج دارند. وبسایت نویسش و نوسین نیز بهطور تخصصی در زمینه تولید محتوا فعالیت میکنند و شما میتوانید به عنوان متخصص تولید محتوا در آنها ثبت نام کنید و مشغول به کار شوید.
7. کسب درآمد به عنوان اینفلوئنسر
پذیرش و انتشار پستهای اسپانسردار یک راه دیگر برای کسب درآمد اینترنتی است که مبتنی بر داشتن وبسایت یا صفحات رسانههای اجتماعی با مخاطبان زیاد است. در واقع شما میتوانید به عنوان یک اینفلوئنسر به کسب درآمد اینترنتی بپردازید.
اینفلوئنسر کسی است که در یک زمینه خاص، دانش، تخصص یا اشتیاقش را از طریق تولید محتوا و انتشار آن در رسانههای اجتماعی با مخاطبان در میان میگذارد. با فعالیت بیشتر در فضای اینترنت و جذب مخاطبان بیشتر، شهرت و اعتبار این شخص افزایش مییابد و کلام، اعمال و رفتارش بر روی مخاطبان تأثیر میگذارد. به همین خاطر است که به اینگونه اشخاص اینفلوئنسر یا فرد تأثیرگذار میگویند.
امروزه اینفلوئنسر مارکتینگ میان کسب و کارها به شیوهای محبوب برای بازاریابی تبدیل شده است. در این روش کسب و کارها به سراغ اینفلوئنسرها میروند و با پرداخت هزینه، تبلیغات خود را در صفحات آنها به نمایش درمیآورند.
یوتوب و اینستاگرام محبوبترین پلتفرمهای رسانههای اجتماعی برای فعالیت اینفلوئنسرها در جهان هستند. با توجه به محدودیت فعالیت در یوتوب در ایران، اینستاگرام بهترین جایی است که میتوانید فعالیت اینفلوئنسری خود را آغاز کنید.
ممکن است فکر کنید که برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر به میلیونها دنبالکننده نیاز دارید و معلوم نیست بتوانید از پس چنین کاری بربیایید. خبر خوب این است که شما میتوانید به یک میکرو اینفلوئنسر تبدیل شوید که اتفاقاً بیشتر در نظر مخاطبان قابل اعتماد است.
میکرو اینفلوئنسرها کسانی هستند که بر یک زمینه خاص و کوچک تمرکز کردهاند و مجموعه مخاطبان کمی دارند (حدود 10 هزار تا 500 هزار دنبالکننده) اما میان مخاطبانشان اعتبار بالایی دارند. میکرو اینفلوئنسرها با دنبالکنندگان خود ارتباطی مؤثر و فعال دارند و میتوانند روی آنها تأثیر عمیقی بگذارند.
در ایران پلتفرمهای اینفلوئنسر مارکتینگ مختلفی وجود دارد که پلی میان اینفلوئنسرها و کسب و کارها ایجاد میکنند. اینفلوئنسرلی، تگرو، تگ استار و باکس ادز از جمله این پلتفرمهاست.
8. کار فریلنسری
نویسندگی تنها کاری نیست که میتوانید به عنوان یک فریلنسر انجام دهید و درآمد کسب کنید. هر توانایی و مهارتی را که بتوانید در قالب خدمات به کارفرمایان عرضه کنید، میتوانید به صورت فریلنسری انجام دهید.
برای موفقیت در کار فریلنسری به یاد داشته باشید که باید در کارتان بهترین باشید و همیشه باکیفیت عمل کنید. حرفهای و منظم باشید و سروقت پروژههایتان را تحویل بدهید. در این صورت، هم کارفرمایان قبلیتان دوباره به شما مراجعه میکنند و هم با نظرات مثبتی که دربارهتان مینویسند، احتمال یافتن پروژههای جدید را افزایش میدهند.
9. کسب درآمد اینترنتی با برگزاری وبینار
وبینار در واقع یک سمینار تحت وب است که معمولاً بهطور زنده برگزار میشود. برگزاری وبینار شیوه دیگری برای به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه و کسب درآمد اینترنتی است. شما میتوانید وبیناری رایگان برگزار کنید و در آن گوشهای از دانشتان را به نمایش بگذارید. سپس در انتهای آن، مخاطبان را تشویق به بازدید از وبسایت خود یا خریدن دوره آموزشی، کتاب الکترونیکی و یا هر محصول و خدمات دیگری که ارائه میدهید کنید. علاوه بر این، خود وبینارتان هم میتواند منبع درآمدی برایتان باشد و برای ثبت نام و شرکت در آن هزینهای دریافت کنید.
در ایران چند پلتفرم برای معرفی و برگزاری وبینار وجود دارد که از میان آنها میتوان به ایسمینار، ایوند و رواندید نام برد.
10. تولید ویدیو
ویدیو نوع دیگری از محتواست که میتوانید تولید کنید، در فضای اینترنت آن را انتشار دهید و به شیوههای گوناگون از آن درآمد بهدست بیاورید. بزرگترین و معروفترین سرویس انتشار ویدیو در جهان یوتوب است که گوگل آن را در سال 2006 خریداری کرد و مدیریتش را به عهده گرفت.
در دنیا برای بسیاری از افراد یوتوب یک منبع درآمد جدی است. در واقع، افرادی که به آنها یوتوبر میگویند، کار اصلیشان تولید ویدیو و مدیریت کانال یوتوب خود است. بسیاری از اینفلوئنسرها نیز از دل همین یوتوبرها بیرون میآیند. نمایش تبلیغات، پیدا کردن اسپانسر، همکاری در فروش و دریافت حمایت مالی از مخاطبان از جمله راههای کسب درآمد اینترنتی یوتوبرها هستند.
همانند بسیاری از سرویسهای دیگر گوگل، برای استفاده از یوتوب و فعالیت به عنوان یوتوبر در داخل ایران با مشکلاتی مواجه میشوید. البته این کار غیرممکن نیست و اگر بتوانید واقعاً محتوای ارزشمندی تولید کنید و مخاطبان زیادی بهدست بیاورید، درآمد ارزی به رفتن این راه دشوار میارزد.
اما اگر دوست دارید در حوزه تولید ویدیو فعالیت کنید، اما دردسر کمتری پیش رو داشته باشید، میتوانید به سراغ سرویسهای مشابه ایرانی بروید.
هر کدام از این سرویسها قوانین خاصی برای کسب درآمد دارند که پیش از شروع فعالیت باید با آنها آشنا شوید.
11. فروش عکس
اگر عکاس یا طراح گرافیک هستید و لپتاپتان مملو از عکسها و طرحهای گرافیکیتان است، یک قدم به کسب درآمد اینترنتی نزدیکتر شدهاید. دیگر نیازی نیست عکسها و تصاویر وکتور شما در گوشهای از لپتاپتان خاک بخورند یا نهایتاً آنها را در رسانههای اجتماعی با دوستانتان به اشتراک بگذارید. شما میتوانید از این فایلها برای کسب درآمد استفاده کنید.
مانند بسیاری دیگر از روشهای کسب درآمد اینترنتی، نمونههای بینالمللی پلتفرم فروش عکس و وکتور بسیاری از جمله شاتراستاک، فریپیک، وکتوراستاک و آلامب وجود دارد که دسترسی به آنها برای ساکنان داخل ایران دشوار است (البته غیرممکن نیست!) به همین خاطر، اگر میخواهید بدون دردسر داخل ایران فعالیت کنید، پلتفرمهای بومی مختلفی شروع به فعالیت کردهاند که میتوانید در آنها عکسهایتان را به فروش برسانید.
اگر بهطور حرفهای و تمام مدت کار عکاسی یا گرافیک انجام میدهید، گزینه دیگری که در اختیار دارید این است که خودتان یک فروشگاه اینترنتی عکس و وکتور بهراه بیندازید.
با این کار دیگر نیازی نیست بخشی از درآمدتان را به پلتفرمهای خرید و فروش عکس بدهید، اما به هر حال، باید مسئولیت کسب و کار اینترنتی را که آغاز کردهاید به عهده بگیرید و از پس زیروبمهای آن بربیایید.
12. فروش فایلهای دیجیتال و کسب درآمد اینترنتی
به غیر از فایلهای تصویری، هر نوع فایل دیجیتال دیگری را نیز میتوانید در اینترنت بفروشید و درآمد کسب کنید. اگر همین الان سری به فولدرهای کامپیوترتان بزنید، انواع و اقسام فایلهایی را میبینید که شاید در نظر شما بیاهمیت باشند، اما در واقع برای شخص دیگری ارزشآفرینی کنند.
برای مثال، به دوران دانشجویی خود فکر کنید. چقدر جزوه نوشتید و تمرین و پروژه درسی انجام دادهاید؟ تمام زحمات آن روزهایتان میتواند منبع درآمد امروزتان باشد.
علاوه بر این، اگر هم از قبل فایلی آماده برای فروش ندارید، میتوانید محتواهای مختلفی تولید کنید و در فروشگاههای اینترنتی به فروش برسانید. فایل ناب، فاپول، سرزمین فایل، یوتا فایل، فایل روز و طوقی از جمله سایتهایی هستند که میتوانید در آنها انواع فایلهای دیجیتال خود را عرضه کنید.
13. فعالیت در بازار بورس
تا چند سال پیش، اگر میخواستید در بازار بورس فعالیت کنید، خبری از معاملات آنلاین نبود و باید بهطور حضوری در کارگزاری یا تلفنی معاملات خود را انجام میدادید. اما امروزه، تمام کارگزاریهای فعال در بورس، پلتفرمهای معاملات آنلاین را در اختیار کاربران خود قرار دادهاند.
فعالیت در بازار بورس از جمله روشهای کسب درآمد اینترنتی است که هم به سرمایه اولیه نیاز دارد و هم دانش و تخصص. ذاتاً انجام معامله در بورس با ریسک همراه است و هرچه با دانش و آگاهی کمتری وارد آن شوید، ریسک بیشتری را متحمل میشوید.
برای فعالیت در بورس پیش از هر چیز به یک کد بورسی نیاز دارید. برای گرفتن کد بورسی میتوانید از طریق کارگزاریهای معتبر از جمله مفید، آگاه، آبان و کیان اقدام کنید.
به غیر از کد بورسی، شما باید در سامانه سجام نیز ثبت نام کنید و کد سجامی بگیرید. تا مدتی قبل برای احراز هویت و تکمیل ثبت نام در سجام باید به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه میکردید. اما چند هفتهای است که احراز هویت الکترونیک به خدمات سایت سجام اضافه شده و کار را برای متقاضیان راحتتر کرده است.
پس از احراز هویت در سجام، ثبت نام در یک کارگزاری و دریافت کد بورسی، میتوانید از طریق پلتفرم آنلاینی که کارگزاری شما ارائه داده است، معاملات بورسی خود را آغاز کنید.
حداقل سرمایه مورد نیاز در هر معامله 500 هزار تومان است. اما پیش از شروع هرگونه معاملهای، توصیه میکنیم که مدتی را صرف افزایش دانش و آگاهی خود در زمینه بورس و خرید و فروش سهام کنید. با جستوجو در اینترنت میتوانید مطالب مفیدی را در این زمینه پیدا کنید.
پعلاوه بر این، خود کارگزاریها هم معمولاً در وبسایتشان مقالات و مطالب آموزشی بورس را ارائه میدهند که میتوانید از آنها بهره ببرید.
14. کسب درآمد آنلاین با انجام تستهای کاربری در تستادی!
در دنیا، کسب درآمد اینترنتی از طریق انجام تستهای کاربری شیوهای مرسوم و محبوب است و پلفترمهای متعددی در این زمینه فعالیت دارند. اینگونه پلتفرمها رابط میان کسب و کارها و مشتریان و کاربران هستند. بسیاری از کسب و کارها، بهخصوص آنهایی که بهتازگی فعالیت خود را آغاز کردهاند، میخواهند نظر کاربران را درباره وبسایت، اپلیکیشن، محصولات و خدمات خود بدانند تا بتوانند آنها را بهبود ببخشند. پلتفرمهای تستهای کاربری این امکان را برای کسب و کارها فراهم میکنند که از نظرات کاربران و نواقص کارشان آگاه شوند.
از طرفی، کاربران نیز میتوانند در این پلتفرمها ثبت نام کنند و با انجام تستهای کاربری و ارائه نظراتشان، درآمد کسب کنند. برخلاف بسیاری از روشهای کسب درآمد اینترنتی دیگر، شما به مهارت و دانش خاصی نیاز ندارید و تنها کافی است به عنوان یک کاربر یا مشتری، نظر خود را درباره آنچه که میبینید بیان کنید.
مدت کوتاهی است که اولین پلفترم تستهای کاربری ایرانی به نام تستادی نیز کار خود را آغاز کرده است.
هر زمانی که تست جدیدی در تستادی فعال شود، شما را با یک پیامک باخبر میکنند. تستهای کاربری فعال ظرفیت مشخصی دارند و ممکن است گاهی فرصت انجام تست به شما نرسد. به همین خاطر، پس از دریافت پیامک هرچه زودتر به سراغ انجام تست بروید بهتر است، وگرنه باید در صف انتظار بمانید. در صورت انجام تست که معمولاً حداکثر 15 تا 20 دقیقه زمان میبرد و قبول شدن آن، 25 هزار تومان به حساب کاربری شما تعلق میگیرد. برای تسویه حساب نیز، باید حداقل 100 هزار تومان اعتبار جمعآوری کنید.
15. اجاره محل پارک خودرو و پارکینگ
در شهر شلوغی مثل شهر تهران، پیدا کردن جای پارک خوب کابوس همیشگی رانندگان است. به همین خاطر اجاره دادن محل پارک خودرو میتواند هم برای دیگران یک راه حل نجاتبخش، و هم برای شما یک راه کسب درآمد اینترنتی باشد. اپلیکیشن بی پارک، بستری است که این امکان را برای شما فراهم کرده است.
در این اپلیکیشن به دو صورت میتوانید درآمد کسب کنید. اولاً اگر در واحد مسکونی، تجاری یا اداری خود پارکینگ اضافه دارید، میتوانید آن را در اپلیکیشن ثبت کنید و در ازای مبلغی که خودتان مشخص میکنید، اجاره دهید. علاوه بر این، ممکن است خودتان جایی در کنار خیابان خودرویتان را پارک کرده باشید و اکنون بخواهید آن محل را ترک کنید. در این صورت، میتوانید آن محل پارک را در اپلیکیشن بی پارک مشخص کنید تا راننده دیگری بتواند از آن استفاده کند.
شما میتوانید به رایگان محل پارک را برای دیگران مشخص کنید و خودتان محل را ترک کنید. اما اگر میخواهید از محل پارک کنار خیابان نیز درآمد داشته باشید، باید تا آمدن راننده جدید منتظر بمانید و وجود جای پارک را برایش تضمین کنید.
این روش کسب درآمد اینترنتی به دانش و تخصص خاصی نیاز ندارد و بهخصوص اگر به صورت اول عمل کنید، میتواند منبع درآمد خوبی برایتان باشد.
جمعبندی روشهای کسب درآمد اینترنتی
در این مقاله تلاش کردیم 15 روش اصولی و قانونی برای کسب درآمد اینترنتی را به شما معرفی کنیم. ممکن است با جستوجوی عبارت کسب درآمد اینترنتی با وبسایتها و مطالبی روبهرو شوید که به شما قول رسیدن به گنج قارون را آن هم یکشبه میدهند!
همه این وعده و وعیدها پوچ و توخالی است و در واقع، راهی است که آنها را به کمک پول شما به درآمد هنگفت میرساند. کسب درآمد اینترنتی مانند هر روش کسب درآمد اصولی دیگری نیازمند صبر، دانش، تلاش، خلاقیت، پشتکار و ارزشآفرینی است.
کلید اصلی رسیدن به درآمد اینترنتی پایدار و مطمئن، داشتن خلاقیت و ارزشآفرینی است. چه بخواهید تولید محتوا کنید و آموزش و مشاوره بدهید، چه محصولاتی را بفروشید و خدماتی را ارائه کنید، مهم این است که به مخاطبانتان نشان دهید چیزی در چنته دارید که در جای دیگری پیدا نمیشود و ارزش دارد که مخاطب همیشگی شما شوند.
درباره فعالیت در بورس نیز این نکته را به یاد داشته باشید که باید تا میتوانید دانش بهدست بیاورید. همچنین خود را بشناسید و ببینید چقدر روحیه ریسکپذیری دارید. اگر هم به سرمایهگذاری در بورس علاقه دارید، اما نمیخواهید خودتان درگیر معاملات شوید، میتوانید به سراغ صندوقهای سرمایهگذاری مختلف بروید و کار سرمایهگذاری را به متخصصان بسپارید.
انجام تستهای کاربری و اجاره پارکینگ جزو روشهای کسب درآمد اینترنتی است که شاید به تخصص و دانش خاصی نیاز نداشته باشید، اما به هر حال با انجام این کارها برای دیگران ارزشآفرینی میکنید و از راهی اصولی درآمد کسب میکنید.
ممکن است خودتان هم ایدههای دیگری برای کسب درآمد اینترنتی داشته باشید. هرچه زودتر به سراغ اجرای ایدههای مطرحشده در این مقاله یا ایدههای خودتان بروید تا تحقق رویاهایتان را به چشم ببینید!